BERTOL metal je obiteljski obrt s više od 40 godina iskustva u obradi metala, a posljednjih 20 godina bavi dizajnom, razvojem te izradom okova za staklo. Posebno smo fokusirani na dizajn i izradu raznih okova za staklo za vanjsku i unutarnju upotrebu. Osim toga, izrađujemo i ostale proizvode poput nosača za staklo (horizontalni i vertikalni), kliznih i rotirajućih vrata, raznih vrsta stepenica te nadstrešnica. Također izrađujemo i rukohvate za vrata, ručke i sve ostale dijelove vezane uz te proizvode.

U svojoj proizvodnji orijentirani smo prvenstveno na kvalitetu i inovativnost. Naša inovativnost očituje se u dizajnu, ali i u razvoju konačnog proizvoda. S obzirom na to, ne proizvodimo lijevane proizvode već ih izrađujemo od najkvalitetnijeg metala. Sudjelovanjem u raznim projektima, izgradili smo iskustvo u razvoju, analizi, izgradnji i ugradnji svojih proizvoda. Većina poslovnih i vrhunskih stambenih projekata posljednjih godina u Hrvatskoj, ali i izvan nje, opremljeni su našim proizvodima, što nam je velika čast.

S obzirom da smo svoj put započeli kao mali obiteljski obrt, ne vidimo svoj konačni razvoj kao velika tvrtka koja proizvodi standardne dijelove. Dapače, želimo što više razvijati svoju kreativnost i inovativnost te raditi na projekatima u kojima ćemo pokazati svoju prilagodljivost i razvijati nove proizvode. U svojoj proizvodnji trudimo se što više razvijati proizvode koji ispunjavaju određene želje naših klijenata, a sve to uz ograničene količine te kratko vrijeme isporuke.